1/Jóga ovlivní celý váš život. Pokud se člověk věnuje cvičení pravidelně, zbavuje se napětí, lépe spí, má větší výdrž a více energie. Díky józe budete lépe zvládat stres v práci, snáze se vypořádáte s partnerskými problémy a určitě naleznete i více trpělivost s dětmi.

2/Objevíte i svaly o kterých jste vůbec nevěděli. Při jógových ásanách se zapojují také vnitřní svaly ve středu těla a svaly pánevního dna, díky kterým se zlepšuje naše držení těla a jejich zpevnění má i mnoho dalších zdravotních benefitů. Je to třeba prevence neplodnosti, inkontinence, anebo zlepšení sexuálního prožitku.

3/Vždycky si najdete čas a místo na svou jógovou praxi. Až zjistíte, o kolik ranní půlhodinka na podložce zlepší váš den, nebudete chtít vynechat.

4/Jíst zdravě pro vás bude jednodušší. Jestliže se dobře vyspíte a ráno se krásně protáhnete, nebudete mít chuť na nezdravá jídla.

5/Potkáte nové přátele. Jakmile začnete navštěvovat jógové lekce, workshopy a jezdit na jógové pobyty, jistě poznáte mnoho nových lidí s podobnými zájmy a spřátelíte se.

A poslední tři body pro zasmání…

6/Aspoň jednou měsíčně budete chtít seknout se svou prací a budete hledat kurzy pro lektory jógy.

7/Budete přemlouvat své přátele, aby zkusili jógu. Aspoň jednou.

8/Bude se vám v noci zdát o perfektně provedeném stoji na hlavě